Bel Ami

Am plecat de acasa sambata seara cu cele mai culturale intentii:bilete la Teatru National. Cum piesa era buna, n-am mai gasit niciun bilet, e drept ca am ajuns cu cateva minute inainte de inceperea piesei. Asa ca am luat-o la pas pe Magheru si am ajuns in fata cinematografului (reminiscenta comunista) Scala. Rula filmul BEL AMI dupa cartea lui Maupassant, filmul avea in rolurile principale actori cunoscuti, in mijloc de afis... mult prea comercialul Robert Patinsson in rolul lui George Durois.
Acest George este un Julien Sorel cu o viata mult mai putin palpitanta, se foloseste de mai multe femei influente ca sa asceada social. In plan profesional, Bel Ami a fost in razboi, iar acum isi incerca sansa ca jurnalism. Trece de la prostituate notorii la doamne cochete; e amant, sot si incornorat si doreste sa-si razbune orgoliul ranit recurgand la seductie.
E un parvenit si se comporta infantil.

Singurul lucru pe care l-am apreciat la film a fost aerul de epoca autentic(cred).

posted under |

2 comentarii:

♪MuSiC AdDiCtEd♪ spunea...

Nu l-am vazut dar am auzit ca e dragut.

Oricum....te pup fata ca mi-e dor de toti:*

Suflet de curva spunea...

imi place omul asta... e varianta mea masculina :))

Trimiteţi un comentariu

Postare mai nouă Postare mai veche Pagina de pornire

    About Me

    Fotografia mea
    Din 1992 sunt sangvinică, după psihologi, și nativă în gemeni, după astrologi. Din 2009, bloggeriță. Din 2014, absolventă a secției de Publicitate de la SNSPA, ex copywriter, încă secretară de emisie la Radio Guerrilla, filoloagă, voluntară și pururi curioasă. În Pinacotecă am expus lucruri frumoase și sincere. Enjoy your scrolling!

Arhivă blog

Facebook

Who's On